Ροή Rss: www.news247.gr

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Μεγαπλάτανος-Λυκόστομο = 2-5

Το καθήκον της και μάλιστα με εμφατικό τρόπο έκανε η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, η οποία πέρασε σαν σίφουνας από τον αδιάφορο βαθμολογικά Μεγαπλάτανο και έμεινε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Ήταν ένας από τους 4 τελικούς της σωτηρίας και έτσι αντιμετωπίστηκε αυτό το παιχνίδι από παίκτες και προπονητή. Και επειδή η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί , ορμώμενος από το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας μας , ο Μαντζερίδης σχετικά γρήγορα στο 20ο λεπτό, έκανε το 0-1. Ωστόσο, όσο γρήγορα μπήκε το γκολ, τόσο γρήγορα κόπωσαν και οι πανηγυρισμοί. Ο Σταθόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη νοθρότητα των παικτών του Λυκοστόμου και ισοφάρισε σε 1-1 στο 27'. Ο mvp όμως της ομάδας μας στο χθεσινό ματς, Κυριακίδης κατάφερε να ξαναδώσει το προβάδισμα στο 34
 και 8' αργότερα, δηλαδή στο 42' ο Νάτσκος έκανε το 1-3 και έστειλε την Μαύρη Θύελλα στα αποδυτήρια με διαφορά δύο τερμάτων. Στην ανάπαυλα, ούτε οι γηπεδούχοι αλλά ούτε και οι φιλοξενούμενοι είχαν διάθεση να τρέξουν να πιεσουν και να κλείσουν χώρους, πράγμα το οποίο είχε αποτέλεσμα να γίνεται ένα υποτονικό ματς. Όλα αυτά όμως μέχρι το 80. Εκεί , η Δόξα Μεγαπλατάνου έβαλε φωτιά στο παιχνίδι αφού μείωσε σε 2-3 με τον Αντωνίου. Το γκολ αυτό, αφύπνησε το Λυκόστομο, το οποίο καιγόταν πάση θυσία για την νίκη. Ο Αλεξίου στο 84', ξαναέδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Μαύρη Θύελλα και ο Κυριακίδης, στις καθυστερήσεις του αγώνα έγραψε το τελικό 2-5. Η νίκη αυτή , σε συνδυασμό με την νίκη της Πολυκάρπης με σκορ 1-2 μέσα στην Όρμα, διατήρησε την ομάδα μας 1 βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στην επόμενη αγωνιστική, η Μαύρη Θύελλα υποδέχεται την αδιάφορη Όρμα, ενώ η Πολυκάρπη ταξιδεύει στην Κερασιά, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΟ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου