Ροή Rss: www.news247.gr

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Δωροθέα - Λυκόστομο= 0-2

Μια νίκη που την έβαλε πλέον γερά στο παιχνίδι της σωτηρίας κατέκτησε η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου , καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 στην Δωροθέα με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση.
Οι γηπεδούχοι , ήθελαν οπωσδήποτε την νίκη για να διατηρήσουν τις όποιες μαθηματικές ελπίδες είχαν για την παραμονή, όμως η ομάδα μας ορμώμενη και ψυχωμένη μετά την επικράτηση επί των Προμάχων, επέβαλλε τον ρυθμό της στο παιχνίδι και πήρε μια δίκαιη νίκη. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, λόγω των συνεχόμενων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, δεν παίχτηκε και το καλύτερο ποδόσφαιρο. Η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, ευτύχησε να προηγηθεί στο 30ο λεπτό , με σκορερ τον Τσίμα, ο οποίος είχε αποκτηθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η γηπεδούχος ομάδα, ανέβασε στροφές και προσπάθησε να ισοφαρίσει για να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορούσε, όμως κάθε ευκαιρία που της παρουσιαζόταν σταματούσε στον Παρτασανάκη ο οποιός αποτέλεσε πραγματικός βράχος σε μια από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της σεζόν. Στο δεύτερο ημίχρονο, το Λυκόστομο μπήκε αποφασισμένο να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα, για να "καθαρίσει" το ματς. Ευτύχησε 12 λεπτά μετά το εναρκτήριο λάκτισμα του δευτέρου μέρους της συνάντησης , με το βαρύ της πυροβολικό Ζαχαράκη , να γράψει το 0-2. Αύτο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ , αφού η ομάδα μας επέτρεψε για τα εναπομείναντα λεπτά στην αντίπαλη Δωροθέα, να πάρει τα ηνία του αγώνα, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Έτσι, και συνδυασμό με την ήττα του Άρη Υδραίας από τον ΠΑΟ Κερασιάς, η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου τον έπιασε στην τέταρτη από το τέλος θέση, και πρέπει να εκμεταλλευτεί τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την Όρμα, όπου σε συνδυασμό με το ρεπό της Υδραίας, μπορεί να βρεθεί και πάνω από την επικίνδυνη ζώνη μετά από καιρό.

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΩΣ Δ Ε Ν ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 4 ΚΑΙ 5 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου